Nu har fiskarna syre!!

Haha, mina fiskar har bara dött en efter en, & ingen har förstått varför, men det visade sig att jag hade bara en cirkulationspump, utan syretillförsel xD
Men nu när jag varit hem till mamma & pappa igen har jag hämtat mer grejer, bland annat nån grej som man sätter på pumpen så den sprutar ( haha, vad roligt det blev! xD ) in i vattnet, så nu hoppas vi att resten av fiskarna får överleva & föröka sig, & sen får man väl skaffa några likadana som dom som dött nu.Men i alla fulla fall.. Hemma hos min mor, far & bror verkar det som att grejer är på gång! Nu när jag tagit nästan alla mina grejer till Micke ( utom min address ) så har brorsan börjat flytta in sina grejer i mitt ( gamla? ) rum, så nu ska han ha två rum, ett sovrum & ett spelrum :)& imorn har jag körlektion igen, det ska bli spännande! Jag ska köra enkelriktat, serru ;)

Haha, jag är i Föllinge xD Jag har faktis...

dsc09109 (MMS)

Haha, jag är i Föllinge xD Jag har faktiskt kört bil hit från mammas parkeringsplats i krokom, ca 4.5 mil :) Plus att jag är jävligt irriterad på våran jävla rektor som tydligen har bestämt att vi ska ha bara tre veckors praktik nu på höstterminen istället för fem. För vi ska jobba fyra helger var istället >.<' Men meningen är att vi ska få komma ut på andra ställen som vi inte känner till & inte bara vara i skolstallet, för där kan vi redan allt. Idag när jag var dit & försökte snacka allvar med henne sa hon det om att vi skulle jobba helger istället, & då blev jag fan sur. Vi har fått papper på att vi ska ha fem veckor praktik i trean på höstterminen & tre på våren, så jag ska försöka leta reda på det & ta med till henne imorn. Cp.

Visa fler inlägg