Nu har fiskarna syre!!

Haha, mina fiskar har bara dött en efter en, & ingen har förstått varför, men det visade sig att jag hade bara en cirkulationspump, utan syretillförsel xD
Men nu när jag varit hem till mamma & pappa igen har jag hämtat mer grejer, bland annat nån grej som man sätter på pumpen så den sprutar ( haha, vad roligt det blev! xD ) in i vattnet, så nu hoppas vi att resten av fiskarna får överleva & föröka sig, & sen får man väl skaffa några likadana som dom som dött nu.Men i alla fulla fall.. Hemma hos min mor, far & bror verkar det som att grejer är på gång! Nu när jag tagit nästan alla mina grejer till Micke ( utom min address ) så har brorsan börjat flytta in sina grejer i mitt ( gamla? ) rum, så nu ska han ha två rum, ett sovrum & ett spelrum :)& imorn har jag körlektion igen, det ska bli spännande! Jag ska köra enkelriktat, serru ;)
#1 - - juliaericson:

har för mig att jag fråga vad du skulle göra ikväll? :$ .. isf så ska jag leta efter en bok till svenskan imorgon, sen ska jag se film&sova :)

#2 - - Sara:

Hm, vad trist. Förut gillade jag också att fota, men det dog ut med tiden .. nu fotar jag bara ibland vid bra tillfällen!

#3 - - Sara:

Aha, okej :)

#4 - - juliaericson:

Ja jag mår bara fint, hur mår du? :)