Tidig morgon..

Usch, vad jag är trött! Somnade kanske vid ett-tiden inatt (alldeles för sent - som vanligt...), matade Jasmine vid 6 (och hon som brukar äta den måltiden vid 8) och vid 8 ville hon inte alls ligga kvar i sängen. Så nu är vi uppe, och hon leker för fullt. Jag sitter i soffan och slöar som vanligt ;)
Kanske ska passa på att göra frukost till mig om jag orkar resa mig upp... ;)

Slänger i alla fall in några bilder från igår när vi först var till Jasmines gudmors föräldrar, sen till min momma, och sen till mina föräldrar :)

Shoppat igår

Det här var allt jag köpte till Jasmine igår :)
Allt utom klänningen har hon fått av momma och moffa i julklapp (presentkort), och när jag skulle betala klänningen fungerade inte apparaten, så den fick jag betala ;)
Förutom den omtalade klänningen blev det även två pyjamaser, två dregellappar och två par coola strumpor :)

Nu så!

Jag har länge velat köpa en sån här klänning till våran prinsessa! Och så har jag tänkt ett tag att efter julen ska jag köpa en!
Var ute efter en i storlek 80, så hon kan ha den i sommar hoppas jag (och kanske redan nu?) och idag. Är jag var i stan var jag tvungen att springa och leta efter den ;)
Tyvärr fanns den bara i storlekarna 62 & 68 på stan, så jag skyndade mig till Lillänge och där fanns den i rätt storlek! :D
Så nu är jag lycklig! ;)

Den är köpt på KappAhl för 199kr :)

Visa fler inlägg