30 december 2012

Tidig morgon..

Min vardag

Usch, vad jag är trött! Somnade kanske vid ett-tiden inatt (alldeles för sent - som vanligt...), matade Jasmine vid 6 (och hon som brukar äta den måltiden vid 8) och vid 8 ville hon inte alls ligga kvar i sängen. Så nu är vi uppe, och hon leker för fullt. Jag sitter i soffan och slöar som vanligt ;)
Kanske ska passa på att göra frukost till mig om jag orkar resa mig upp... ;)

Slänger i alla fall in några bilder från igår när vi först var till Jasmines gudmors föräldrar, sen till min momma, och sen till mina föräldrar :)

29 december 2012

Shoppat igår

Det här var allt jag köpte till Jasmine igår :)
Allt utom klänningen har hon fått av momma och moffa i julklapp (presentkort), och när jag skulle betala klänningen fungerade inte apparaten, så den fick jag betala ;)
Förutom den omtalade klänningen blev det även två pyjamaser, två dregellappar och två par coola strumpor :)

28 december 2012

Nu så!

Jag har länge velat köpa en sån här klänning till våran prinsessa! Och så har jag tänkt ett tag att efter julen ska jag köpa en!
Var ute efter en i storlek 80, så hon kan ha den i sommar hoppas jag (och kanske redan nu?) och idag. Är jag var i stan var jag tvungen att springa och leta efter den ;)
Tyvärr fanns den bara i storlekarna 62 & 68 på stan, så jag skyndade mig till Lillänge och där fanns den i rätt storlek! :D
Så nu är jag lycklig! ;)

Den är köpt på KappAhl för 199kr :)