Min dag

Faktiskt gjorde jag några saker som jag skulle idag; jag tog ut soporna och bokade tvättstugan. Faktiskt bokade jag tvättstugan imorn bitti med start klockan 7. Nu börjar jag inse att jag kommer aldrig orka det.
Jag tog inte nån promenad, i stället gick jag en runda på stan med Kattis :)
Det hade vi bestämt sen länge tillbaka, men jag hade ärligt råkat glömma det tills min mobil påminde mig i morse! Tur den är så snäll ;)
Jag har skrivit om barnmorske-besöket redan, och "tyvärr" åt jag en stor lunch innan jag åkte dit! Och dessutom har jag hämtat ut vår "baby-box" idag! Med blöjhink och lite smått och gott :)

Träffat Kattis idag! :)

Idag har jag träffat min Kattis första gången på väldigt länge! Vi har kollat på söta bebis-kläder, hon köpte lite till sin nya kusin. Jag kollade bara. Drömde mig bort till den dagen jag ska gå där och köpa kläder till min och mickes bebis :)
När den har kommit och man vet vad det är för kön är det roligare att kolla. Nu törs jag knappt kolla på kill- eller tjejkläder för jag kan inte köpa nåt sånt :P
Faktiskt har jag inte köpt ett enda nytt klädesplagg till bebisen än - utom två par strumpor. Allt annat har jag/vi köpt begagnat. Lika bra det! Dom växer så fort och hinner inte slita på kläderna nåt juh. Och nya kläder är så dyra ;)

Huvudet har sjunkit ner!

Var nyss hos barnmorskan på ett vanligt besök. Jag hade gått upp ett kilo sen sist. Men om jag hade kissat innan hade jag inte gått upp nånting. Inte att jag kissade ett helt kilo efteråt, men dom avrundar alltid neråt och utan decimaler :P
Bebisens hjärtljud låg mellan 150-160 slag per minut, och magen hade bara växt en cm på två veckor.
Nu låg min kurva faktiskt UNDER den övre kurvan! Riktigt skönt :D
Och det som känns ännu skönare - bebisen hade sjunkit ganska långt ner med huvudet. Barnmorskan hade svårt att bestämma sig om det var rörligt eller ruckbart. Hon tror inte att den kommer vända på sig, utan den kommer nog ligga kvar så :)
Visa fler inlägg