En tupplur på det här så!

Jag är så trött efter helgen! Körde väl ca 35 mil i lördags. Till och från Sundsvall/birsta city. Var väl där i kanske fem timmar och gick mest hela tiden. Sen var vi uppe till rätt sent och byggde ihop möblerna jag hade köpt.
På söndgen (igår) lekte vi en del med Mickes syster-barn och sen var vi bjudna på middag hot min morfar. Där blev vi ganska länge, och han hällde i Micke öl efter öl, haha ;)
Idag har jag jobbat mina fyra timmar, med skitont i fötterna och ryggen. Glömde tyvärr "gravidbältet" hemma i morse :(
Nu ska jag försöka sova en sväng innan Micke kommer hem, då ska vi iväg och äta :)

Vecka 28 (27+0)

Nu väger bebisen omkring 1200 gram och är cirka 39 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 27 veckor. Vad drömmer de om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vilket är vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva.

Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig andfådd, om du inte redan är det. Från och med nu och under de sista tre månaderna är det inte ovanligt att drabbas av kramp i benen, hemorrojder, åderbråck och klåda på magen.
Källa; se.babycenter.com
1177.se
Visa fler inlägg