Påbörjat flytten!

Yippie!

Idag pratade Micke med han som vi i princip köpt nya lägenheten av (han är "godeman" till han som bodde där). Och han sa att vi kunde flytta in så fort vi vill, så idag har det körts massvis med lådor dit! Jag har även börjat packa in köks-grejer i skåpen!

Det är himla enkelt att bestämma vart allt ska vara, då det köket är i princip likadant som det vi har nu - fast mycket finare! Dock lite smalare, men det gör inte ett dugg :)

Jag är så nöjd över luckorna där, och att det finns diskmaskin ;)

Jasmine har tyckt att den här dagen har varit tråkig, hennes föräldrar har juh bara packat och stökat på!

Och så har jag kollat ganska mycket på fälttävlan (OS) idag, och Jasmine tyckte det såg så kul ut, hon fastnade fort i tvn ;)

Bokhyllan börjar bli tom, och Jasmine kollar på fällttävlan ;)

Det är slitsamt att flytta ;)

Det känns bra nu!

Just nu känns mitt liv så bra!
  • Jag har en så fin familj (som jag självklart älskar mer än allt annat!). 
  • Vi ska snart flytta till större lägenhet. - radhuslägenhet på två våningar! 
  • Den känns mer och mer rätt för varje gång vi är dit! 
Idag har varit en så trevlig dag! Den började segt som vanligt, men sen på "morgonen" duschade både Micke, sen jag och sen badade Micke Jasmine för första gången själv - han har bara varit med en gång förut när hon badat (- fråga mig inte varför, för jag vet inte? ) 
Sen fortsatte jag med cupcacesen jag började med igår, så nu är dom iväglevererade till brudparets frys, och ska bara få på sig själva toppingen sen, men det blir närmare bröllopet :) 
Vid tretiden fick vi besök från Göteborg! Planerade middagsgäster (en god vän till Micke och hennes fästman). Vi bjöd dom på Lax med fetaost-täcke, pressad potatis och sallad till middag, och en varsin cupcace till efterrätt :) 
Det verkade uppskattat även fast toppingen på cupcacesen inte blev så toppig - den flöt liksom ut... Men det smakade gott ändå :) 
Och det var kul att träffas, att prata med nån! Och skönt att sitta vid köksbordet och äta! ;) 
På kvällskvisten bjöd Micke hem oss till sina föräldrar på fika. Vi tog bilen dit. Sen åkte vi hem en snabbis och lämnade iväg denna omgång av bröllops-cupcacesen, och under tiden var Jasmine kvar hos sin farmor och farfar :) 
Tillbaka dit tog jag och Micke en promenad med en tom barnvagn och bara hämtade Jasmine och gick hem och fixade henne inför natten och la henne. Nu är det dags att sova för oss också! :) 
 
Hörs imorn, sov gott <3 
Visa fler inlägg