Fullt upp!

Idag har vi haft fullt upp! 
Men vi började våran dag med mys i sängen hela familjen :) 
Sen åkte vi ich hämtade Jasmines farmor och farfar, och åkte och kikade på tre olika stugor. Den första vi kollade på var den som vi kikade på igår kväll också. Den andra hade vi kollat på i fjol också. Nu verkade den ännu bättre! Speciellt om man ska bo där :) 
Den har väldigt mysig gård! 
Den tredje tyckte jag inte om. 
 
Senare idag skulle vi få besök på lite "kalas" eftersom Micke fyllde år för ett tag sen. Jag hade bestämt mig för att göra tårta, vilket jag aldrig gjort förut! Åkte en snabbis på affären och handlade grejer. Det blev en enkel tårta med marängbottnar, grädde och hallon mellan, grädde utanpå, och riven choklad ovanpå. Riktigt god tyckte jag! Bild kommer imorn! :) 
 
Vi åt middag hos mickes föräldrar - grillat! Gott var det! :) 
Sen var vi bjudna till Mickes storasyster med familj på med tårta! Kul att träffa dom, då det var ett tag sen sist. Och så mysigt med barnen - Jasmines kusiner. Domgillar Jasmine så mycket, det är kul! :) 
Nu är vi "äntligen hemma" och tar det lugnt :) 
 
Ha det bra mina älskade <3

Vilken tjej!

Herregud vad jag ich Micke har fått en stor drömvinst! Ingen kommer nånsin kunna fö nån bättre än Jasmine! Hon är så snäll och mår så bra! 
Jag blir så imponerad av hur bra hon sover! Hon brukar normalt sova mellan 23-05 : ca 6 timmar i sträck. Igår kväll la hon sig lite senare, vid 00. Och vid 08:00 vaknade hon första gången, hungrig såklart. Då börjar hon liksom prata på ett visst sätt och när jag hämtar henne till mig ser hon så glad ut :D 
 
Hon är så underbar och jag är så glad pch tacksam över hur bra hon mår! <3

Tunga ögonlock...

Oj vilka tunga ögonlock jag har nu! Varför är jag ens vaken den här tiden på dygnet?! Ja, det är inte lätt att veta. Micke somnade på soffan för längesen, han har legat hör och snarkat i nån timme nu. Jag la Jasmine i sin säng typ vid 12-tiden och hon verkar fortfarande sova :) 
Jag har försökt väcka Micke ett antal gånger nu, men det går inte. Jag skulle behöva hjälp med rullgardinen i sovrummet, då jag råkade göra sönder själva snöret i morse och det kommer vara väldigt ljust hela natten och imorn bitti...  
Visa fler inlägg