Härlig tjejkväll!

Jag och Nathalie har en riktigt härlig och tjejeig kväll <3
Morötter, gurka, dipp, coca cola, sex and the city, roliga och pinsamma youtube-klipp och fula bilder = helt perfekt ;)

Pulka!

Idag har Jasmine åkt på sin första "riktiga" pulkatur. Förra/första gången åkte hon bara från sin faster och kusiner till bilen. Och sen försvann den snön ;)
Men nu när vi fått ny snö och vi ändå skulle ut med hennes farmor och farfars hundar idag så fick hon åka pulka en bit :)
Det var nästan -10 grader, så hon hade dubbla kläder på sig plus overall och stor filt :)
Men det blev rätt kallt ändå. Och så blåste det lite, så vi gick inte så långt. Bara så hundarna fick göra ifrån sig och få lite frisk luft :)

God natt väntar

Oj, idag har visst bloggen hamnat vid sidan om allt. Det blir så ibland ;)
Idag har jag i alla fall hunnit med en del; unga-föräldrar-gruppen - vi drack glögg och åt pepparkakor, och julpysslade. Det var väldigt lugnt där och bara de minsta barnen. Den äldsta har inte fyllt ett än :)
Måste bara berätta att när vi var där så höll Jasmine på att skrika som hån börjat med bara för ett tag sen. Och så när den som var äldre gjorde likadant blev Jasmine jätterädd och började stor-böla. När jag hade tröstat henne så hände samma sak igen. Och igen, och igen och igen och igen. Stackars barn ;)

Ikväll har jag tränat med Nathalie. Och vi har även provat den nya massagestolen och den var skön!
Och innan det hade Micke (äntligen) varit dit och skrev in sig! :)
Jag tränade armarna ikväll och faktiskt hade jag lililiiiite träningsvärk i låren sen igår!
När jag kom hem så åkte Micke iväg till sitt jobb för att jobba natt. <3
Jag har passar på att tvätta kläder, stöka bort grejer från köket, strukit gardiner och hängt upp i vardagsrummet, klippt av mig naglarna och satt fast "tippar" på ena handen. Men nu hoppas jag att akryl-gelén kommer imorn så jag kan göra klart! :)
Sen såg jag en bit av ett satc-avsnitt och nu ska jag ta och sova! Jag förstår inte varför jag är vaken så länge... Ögonen har gått i kors länge nu...

Visa fler inlägg