Göteborg vs. Stockholm

Jag har haft några underbara dagar i Göteborg. Tusentals vackra människor, både på utsidan och insidan. Mary Kay är ett underbart företag, och nu känner jag mig mer peppad än någonsin att jobba med det. 
Alla människor som fått alla möjliga priser på scenen, vad duktiga dom är! Det är så underbart att se dem; glädjen, energin, entusiasmen. Vilka inspirationskällor! Jag ska också gå på den scenen. 
 
* Har någon av mina läsare varit här i helgen? * 
 
 
Till rubriken - jag har bara varit i Göteborg kanske två gånger tidigare. Den ena var klassresan i 6an, det är den jag minns mest. Men jag kom inte ihåg själva staden i sig. Hur den funkar liksom. 
Jag har varit i Stockholm 3 gånger de senaste 5 åren (plus tågbyten och sånt). Dessa två städer känns rätt olika på sätt och vis. Visserligen är det ett högt tempo i Stockholm, men man kan ändå ta det lugnt. 
I Göteborg kändes det stressande med alla spårvagnar överallt. Jag skolar inte, spåren var verkligen överallt. På samma ställen som bilar och bussar, på torg, på gräs. Och cykelbanor med tillhörande cyklister som var som galna. 
Men det fanns många söta parker, och fina hus, även fast jag får en betongkänsla över det mesta. 
 
I slutet av november vill jag till Stockholm på Sweden international horse show. Vilka hänger med?! Det är första året i Friends Arena, och inte längre i Globen. 
Och i februari-mars är det Göteborg horse show. Den har jag aldrig varit på, men det vore också roligt! 
 
Nog tjatat om alltför mycket. Hoppas ni har det bra! :) 
#1 - - Anonym:

<3<3<3