Det var den julen!

Slut på julfirande för vår del. Jag är jättenöjd! Jag har fått fina klappar; Samsung gear 2 neo (smart-klocka eller vad det kallas, som man kopplar ihop med telefonen, och är egentligen alldeles fööör mycket teknik), en superskön ridoverall, en tröja jag gillar jättemycket, mysiga och fina sängkläder, stickade tofflor (som jag själv tänkte försöka göra i framtiden när jag orkar), och en massa mys. 
Idag fick vi besök av min morfar, och sen var jag och Jasmine till min farmor. Där ville lillan stanna kvar över natten, men hon fick följa med mig hem i stället. 
Det blev kyckling och potatissallad till middag. Enkelt och gott. 
När jag skulle natta Jasmine somnade hon på mig som kudde. Igår också. Och även jag somnade. 
 
Min nya ridoverall: 
 
Pusshej, hörs! 

Mellandagsmys

Idag har jag och Jasmine gjort stan tillsammans med Linnéa. Lång och god lunch på Törners, jag åt varmrökt lax-sallad med quinoa, basilika- och vitlökssås, och ett jättegott mörkt bröd med tranbär i. Supersmarrigt! 
Jasmine shoppade en hel del på Rean på KappAhl. Bland annat en tshirt med Minecraft-tryck. Då blev pappan glad ;) 
 
På vägen hem skulle vi in på affären, men när jag öppnade lillans dörr möttes jag av detta ;) 
 
Jag köpte förresten filmen Frost, som vi ska se nu :) 

Juldagen

Jag har precis landat i sängen efter en härlig kväll hos svärföräldrarna. Fullt hus var det, fem barn sprang omkring, och ett litet som mest satt i olika famnar. Det är roligt att se Jasmine tillsammans med andra barn (i detta fall kusiner och tremänningar). Dom lekte och hade sig. Jag tror att Jasmine var den som lät både mest och högst... Men hon måste ha varit snäll, för Oooj vad hon fick mycket julklappar! 
Hon tyckte det var roligt när tomten kom, och var inte rädd. Lilla hjärtat, så duktig hon är <3 
Tyvärr har jag inte en enda bild från idag, så jag bjuder på en gammal eller två ;) 
 
 
Visa fler inlägg