En dag med blandade känslor

Min dag började bra. Tror jag. Jo, men det gjorde den nog. Sen började Jasmine bråka vid frukosten, så hon fick sätta sig i hallen en stund (som blev kanske tre stunder). Det tog typ två timmar att få i henne frukost, när hon hade ätit upp nästan halva sin macka och spillt ut två glas mjölk över både sig, bordet, stolarna och golvet fick det räcka. Sen lekte vi en stund med hennes nya Lego Duplo, med batteridrivet tåg.
 
Vi fick bråttom i stallet innan jag skulle till jobbet och Jasmine till fammo och faffa. Jag kom några minuter sent, men det gör inget.
 
Det var lugnare på jobbet idag än igår kväll när jag också var där, och hade hand om samma. Tack och lov. För inuti mitt huvud är det just nu kaos. I morse var det som sagt bra (innan Jasmine började bråka), sen blev det bättre tills det blev stressigt att hinna till jobbet. När jag hade börjat blev jag helt tom på känslor, och nu är huvudet helt slut. Vi får se hur mycket jag berättar här.
 
Nu är jag i alla fall hemma. Jag har hämtat Jasmine från fammo och faffa, då dom håller på att stycka, mala och paketera kött, och ska göra det imorgon också.
 
Jag mår bättre nu, och hoppas på att det är sådär strålande imorn igen. Tack och hej. Ursäkta detta röriga inlägg.
 
Här kommer i alla fall en bild på Jasmines nya Lego.
 
 
Visa fler inlägg