Slutet av sommaren

Idag har vi njutit av sommaren. Det är nog inte så många fina dagar kvar av årets sommar, så det gäller att passa på. 
Vi var till Mickes kompis på "djurdag" en sväng. Det besöket började med att Vilda blev hungrig. Eftersom det var så mycket folk och alla sittplatser var upptagna (utom på en bänk där det satt folk och rökte), så blev det att amma stående. Under tiden försökte Jasmine klappa kaniner, och lyckades till slut! 

Vidare till ponnyridningen som hon tjatade efter. Det fanns en ponny att rida och en med vagn. Hon ville rida såklart  (som många andra barn), så vi fick vänta. Vi tänkte att hon kunde få åka med hästen med vagn, tills ponnyn med sadel var ledig. Så tänkte inte Jasmine, hon ville bara rida. 
När hon hade ridit klart kom hon på att hon ville åka vagnen också. Det fick hon. Tillsammans med en annan tjej i samma storlek. Så söta! 

 
  
Både vagnen och sjalen fick följa med, och mot slutet hamnade Vilda i sjalen. Det är juh så mysigt! 
 
När vi kom hem var det dags för pappan att åka på jobbet. Jag och tjejerna hade lite picknick ute på gården. Sen somnade Vilda, och jag och Jasmine tog tag i baksidan. Vattnade blommorna, klippte gräset (som inte blivit klippt på i alla fall en månad!), kratta ihop gräset, Jasmine badade, jag rensade mellan stenplattorna. 

 
 
Jag behöver nog inte berätta vilken bild som är före/efter. Men jag tänker skryta över vad bra jag gjorde det!!