Min födelsedag & morsdag

 
Grattis alla mammor på våran dag, och tusen tack för alla gratulationer och uppvaktning jag fått på min dag.
 
Vädret har inte varit det bästa - men det var nog bra, annars hade vi åkt bort över dagen och hade inte hunnit göra allt som skulle göras idag. 
 
Jag fick sovmorgon, och när familjen väckte mig fick jag jordgubbar och presenter. Sen har dagen fortsatt med att rensa, städa, duscha, fixa tårtan, fira och mysa.
 
Bebis har varit snäll med mig idag, inte mycket onda sparkar. Jasmine har varit väldigt varierande; blyg, supertaggad, delat ut kakor, men absolut inte leksaker. När vi skulle lägga oss (henne) började hon plocka ihop sina leksaker utan att någon bett om det. Då blir man glad!
 
Igår var vi på ett annat kalas och kom inte hem förns kl. 23. Lillan vaken hela tiden, så hon har verkligen varit duktig idag!
 
Tyvärr tog jag inte en enda bild idag, fy vad jag har blivit dålig på det.
 
Jag sa i morse att "vad dumt att jag inte önskat mig en dammsugare". Våran ramlar i sär bokstavligt talat. För några månader sen tappade det långa munstycket ett hjul, senare har gummikanten på det lossnat, och ikväll lossnade själva slangen från handtaget.
Men jag fick mycket pengar, så en del får bli en ny dammsugare! 😃
 
Tack och godnatt 💖
 

Barnmorskan, 29+1

Fredag, och jag hade ett inbokat besök hos min barnmorska. Jasmine följde med dit, och gillade att prata med och visa saker för henne. "Titta här, barnmorskan. Varför då barnmorskan? Du barnmorskan, jag har gått sönder här i handen. Jag hade plåster här igår. Du barnmorskan, kom hit."
 
 
Innan besöket där försökte vi vila lite. Micke somnade, Jasmine klättrade pch busade, bebis i magen dansade, jag kunde inte riktigt vila. 😉

Hos barnmorskan såg allt bra ut med bebis.
 
SF-mått: 31 cm
Vikt: +9 kg sen start (samma som sist)
Blodtryck: 110/80
Hjärtljud: 145
 
Huvudet ligger neråt, men inte fixerad än. Ryggen går längs min vänstra sida, och rumpan är alldeles nedanför revbenen på högra sidan. Fötterna sparkar utåt mitt på min högra sida.
 
 
När sf-måttet skrevs in så ser det ut som att tillväxten planat ut rätt bra, men det var bara för att sist vi var dit var vi i slutet på en vecka, och nu i början på en annan. Så programmet fick det till att det var 4 veckor mellan, fast det egentligen var 3 veckor och två dagar.
 
Nästa gång blir om ca. 2,5 veckor, sen ska jag gå varannan och till slut varje vecka tills bebis kommer. ♡
 
 

En dag värd att fira

Jag fick brev från FK idag, att min ansökan om graviditetspenning blivit godkänd, så från och med 15 juni är jag heltidsledig. Visserligen har jag väldigt lite jobb nu, men då kommer jag i alla fall få någon liten peng. Det får man juh inte om man inte jobbar (eller får bidrag).
 
Nu på kvällen har vi varit i stan med hela Mickes familj och firat hans pappa som fyller år på lördag. God mat, som alltid. Och proppmätt, som alltid.

Strax innan vi åkte dit var jag och Jasmine till Itzy och fixade henne för dagen. Jasmine fotade oss tjockisar, och här är den bästa bilden, trots att Itzy inte ser så nöjd ut 🙈
 
 
Resten av bilderna såg ut ungefär såhär; 
 
Sen ville Jasmine också "dra", båda var jätteduktiga!
 
 
 
Visa fler inlägg