Efterkoll

Idag ringde jag till min barnmorska angående ett besök där imorgon. Jag har velat fram och tillbaka hur jag/vi ska göra med skydd framöver. Mellan barnen hade jag hormonspiral. Trivdes sisådär med den. Den stacks titt som tätt och jag kunde bli aningen konstig av hormonerna. Men nu har jag kommit fram till att det får bli det igen. 

Hur som helst - det var bra att jag ringde dit idag, för det var tydligen idag jag hade tid där, och inte imorgon. Det gick bra idag ändå. Det enda jag hade inplanerat var öppna förskolan med Vilda. Det inkluderade sopplunch där. Vi lagade soppa tillsammans, och både föräldrar och personal från BVC och MVC åt tillsammans. 

På efterkollen gick det bra. Jag har gått ner 8 kg sedan inskrivningen på förlossningen, och har 6 kg kvar till innan graviditeten. Knipövningarna går bra. 
Samtidigt som undersökningen lämnades även cellprov. Mitt första. Det känns bra att ha det gjort. 

Tillbaka om några veckor för insättning av spiralen. Yippie?

Nyklippta

Tisdag, vilket innebär unga föräldrar-grupp. Det var bara öppet i 3 timmar idag, och det var inte många som kom. Men jag och barnen var iväg i alla fall. Och trevligt var det ☺
Efteråt skyndade vi iväg till Linnéa på jennes jobb. Vi fick en klipptid där, så nu är både jag och Jasmine nyfriserade. Vilda har varit grinig en ganska stor del av dagen (mer än vanligt i alla fall, hon brukar vara nöjd). När jag satt i frisörstolen var hon nöjd hela tiden! 😄 Jag var lite nervös innan! 


Vilda fick sig ett kvällsbad, det tyckte hon inte om idag. Men strax efteråt blev det amning, mys, pyjamas och mer mys innan hon somnade. Nöjd 😊Vägning och delmål

En stor utmaning för mig är att inte väga mig. Jag väger mig varje dag. Minst en gång. På morgonen efter bajsning, innan frukost. Jag ska försöka att bara väga mig en gång i veckan - på måndag morgon. 
Förra måndagen stog vågen på 94 kg. Idag: 94,3. Jag har alltså gått UPP. 
 
I november ska jag börja rida Itzy, och då ska jag väga under 90 kg. 
 
Motivationen just nu: hoppa upp på denna damen: ⬇
 
Visa fler inlägg