Årets sista dag

År 2016 är slut inom några timmar. Vi har haft en halvdålig dag. Trötta, sega, sura. Men vi har hunnit en bit till med byte av rum. Nu är alla Jasmines saker och kläder inne på hennes nya rum, och det är nästan klart. Bara lillebrors garderob ska ut därifrån innan det är ganska klart. 


Kvällen till ära har Jasmine önskat mat. "En riktig festmåltid. Fylld paprika." 
Hennes önskan är vår lag. Så nu lagas det festmat minsann. Hon önskade även fest-tårta till efterrätt. Men det blir någon form av fruktsallad varvat med digestivekex och vaniljsås. Jag har ingen aning om hur är det blir, men hon blir säkert nöjd! 

En bit av rummet just nu. :)

Gott nytt år! ♡ 

Feber-fredag

Båda tjejerna har ont i halsen och feber. Ingen höjdar-fredag, eller speciellt kul avslut på året. 


Jag och Jasmine har i alla fall målat klart väggen på hennes nya rum, och den höga byrån där inne. Den har fått två strykningar, plus att framsidan på lådorna fick även en tredje. Men nu är färgen slut! Så imorgon får hon flytta in dit, hon är så peppad!! 

Efterbild kommer imorgon!

Barbamamma eller barbapappa?

Idag har jag varit ute på en del ärenden. Jagat ena chefen för att komplettera ena graviditetspennings-ansökan (jag har redan varit hemma i 10 dagar därifrån så jag hoppas verkligen den blir beviljad nu...), skickat in den till försäkringskassan igen, köpt nya täcken och så till mig och Micke, handlat. Bland annat blöjor. Både till Vilda och lillebror. När jag kom hem hade jag tydligen köpt en storlek mindre än Vilda brukar ha. Dessa passar visserligen också, men vad gravidhjärnan mår bra alltså.. 

Innan det var hela familjen och köpte färg till Jasmines rum. Hon ville hellre ha väggen målad än tapetserad. 

När jag kom hem kraschade jag ihop på golvet. Så ont, och så trött efter en natt med väldigt lite sömn. Jag bara låg på golvet och grät. 

Ikväll har vi tömt Jasmines nya rum, flyttat ut Mickes dator till "mitt ställe" under trappen och även flyttat ut det mesta som var där inne. Just nu är det bara ännu mer kaos än det nästan kan vara. 
Men jag har i alla fall målat väggen nu, och imorgon åker nästa lager på. 

Färgen heter "Sockervadd", jag tycker mest den liknar Barbapappa. Och jag känner mig som värsta barbamamma där jag satt halvt naken och målade barbapappa-färg.

Jag är nöjd över Jasmines färgval. Färgen är så pass ljus men ändå helt klart rosa. Det blir spännande att se hur det slutar! 


Jag kan förresten komma ihåg att för inte så längesedan var det en annan liten person som hade väldigt liknande färg på sina väggar. Fint ;) 

Nästa offer! Själva stommen blir vit och lådorna samma rosa som på väggen.
Visa fler inlägg