Fredagsmys

Efter jobbet skyndade jag hem till middagen och hämtade Jasmine. Tog med henne till stan och handlade lite presenter. I helgen ska hon på kalas hos en kompis, och om 11 dagar fyller Vilda ETT ÅR! Så lite småplock blev det. :)

Självklart körde Minis vagnen. ♡

Dagen har varit bra i övrigt! Väldigt varmt inne på avdelningen bara. Det känns väl extra varmt när man är instängd. (Psykiatrisk slutenvård)

Jag börjar få kläm på saker och ting, och vet ungefär när vad sker. Även på detta jobb kretsar mycket omkring måltider. Det är frukost, personalfika för vissa, mellanmål för vissa patienter, lunch, raster, mellanmål/patientfika plus fika för vissa personal, middag och kvällsfika. En hel del att hålla reda på.
Men det känns bra, jag trivs där och hoppas att jag får stanna även efter sommaren. :)

När jag börjar kl. 7 kliver jag upp vid 5. :)

Familjedag

Idag har jag min lediga dag. Nästa gång är om två veckor. En dag. Jaja, jag har inte tänkt klaga. Jag är glad som får jobba!

Vi hade planerat att åka till Östnårbuan idag, det är en fäbodvall vid Hackås som vi brukar vara till på somrarna. Tyvärr regnade det, så det dröjde innan vi tog oss iväg.
Väl framme var det soligt och varmt. Vi har haft en jättemysig stund där. Som vanligt.

Bio med lillebror

Efter nattens jobb hade jag en del att göra, och kom i säng först vid halv tolv idag. Vaknade kl. 14 och kunde inte somna om, men vilade en bra stund till.
När det var läggdags för barnen åkte jag in till stan och mötte Erik. Vi hade biljetter till Legenden om Tarzan på 3Dbio.
Bra film!

Och vi blev mätta på popcorn, och åt kanske en fjärdedel.

Visa fler inlägg