Månadens sistan utflykt

Haha, ni kanske tycker jag är tjatig med mina utflykter. Men idag (jag har inte ens hunnit reflektera över att det är sista dagen i juni) så har vi varit till mammi ♡

Men först: korvlunch på macken! 

Hovslagaren hade nyss varit där, därför var stallgolvet inte det allra renaste. 

Vilda är rädd för hästarna, det måste botas. Hon är inte längre rädd för katterna, snarare jagar dem. 


Picknick - det är vi bra på!

Det händer väl ungefär en gång i veckan att jag och barnen är på picknick/utflykt. Idag var en sån dag. Vi var bara några hundra meter bort, i en lekplats som är lite större än den vi har närmast oss. Och tur var väl det, för Jasmine fick lite bråttom hem innan vi ätit klart. 


Men - hur som helst. Jag hade gjort i ordning en varsin pastasallad åt oss. Pastaskruvar, skinka, ostkuber, gurka, tomat, paprika och krutonger. Förutom att jag glömde pasta i min låda.. Haha, jag tyckte det blev lite väl mycket över när lådorna var packade och "klara", men mer än så reflekterade jag inte över det. 
Så för den sakens skull hade jag tur att Jasmine fick bråttom hem, så jag kunde fylla på med lite pastaskruvar. 

Vilda tycker också det är jättekul med dessa utflykter, och det behöver inte vara jobbigt alls. Man kan vara så nära hemma, eller till och med vara kvar hemma men göra något litet extra. Till exempel ta fram en picknick-filt när det är dags för lunch/mellanmål/vad som helst. Hos oss är det i alla fall väldigt uppskattat. 

Hahaha, kolla hatten Vilda hade på sig på den bilden. Den var alldeles för liten, så nu ska den tvättas och läggas undan. 

Säg hej till Gunnar och Torkel

Det blev åska och så här, men det hann lugna ner sig innan vi hade kommit till min lillasyster. 

Jasmine har längtat efter den här dagen; när hon skulle få träffa getterna Gunnar och Torkel. Som hon klappat, matat och stökat. Vi blev även bjudna på middag, och hälsade på Idas svärmor och hästar. 

Jag har för mig att den vita är Gunnar. 
Visa fler inlägg