Picknick - det är vi bra på!

Det händer väl ungefär en gång i veckan att jag och barnen är på picknick/utflykt. Idag var en sån dag. Vi var bara några hundra meter bort, i en lekplats som är lite större än den vi har närmast oss. Och tur var väl det, för Jasmine fick lite bråttom hem innan vi ätit klart. 


Men - hur som helst. Jag hade gjort i ordning en varsin pastasallad åt oss. Pastaskruvar, skinka, ostkuber, gurka, tomat, paprika och krutonger. Förutom att jag glömde pasta i min låda.. Haha, jag tyckte det blev lite väl mycket över när lådorna var packade och "klara", men mer än så reflekterade jag inte över det. 
Så för den sakens skull hade jag tur att Jasmine fick bråttom hem, så jag kunde fylla på med lite pastaskruvar. 

Vilda tycker också det är jättekul med dessa utflykter, och det behöver inte vara jobbigt alls. Man kan vara så nära hemma, eller till och med vara kvar hemma men göra något litet extra. Till exempel ta fram en picknick-filt när det är dags för lunch/mellanmål/vad som helst. Hos oss är det i alla fall väldigt uppskattat. 

Hahaha, kolla hatten Vilda hade på sig på den bilden. Den var alldeles för liten, så nu ska den tvättas och läggas undan. 
#1 - - Cissi:

Å vad mysigt!

Svar: Verkligen! :)
Ereeka