Origami

Fråga inte varför, men tydligen har jag vikt två origami-saker idag. En kyrka och en svan. Kyrkan var bland det värsta jag gjort. Fy alltså. Och svan ens hals/huvud.. 
Nä, jag fortsätter måla ;) 

Zumba!

Yippie! Äntligen. Det var ett bra tag sen jag var på någon Zumba, men ikväll hände det alltså igen. En ny låt var med; Kizungozungo (eller vad den heter), den som var med i melodifestivalen. Vi fick även en liten teaser, en ny låt/dans till som kommer snart. Det blir nog bra! 

Efter ca 20 minuter fick jag sån hemsk håll, som höll i sig mer eller mindre resten av timmen. Det kändes som en ny upplevelse, det var spännande länge sedan! Men vad gör väl det om hundra år? 

När vi var klara åkte jag och Vilda för att hämta Jasmine, och då blev vi bjudna på middag och barnen fortsatte leka till läggdags. 

Nu har Vilda precis somnat och Jasmine ser på film tills hon somnar. 

Lek med kompisar

Jag och barnen har varit iväg och lekt med Åsa och hennes tjejer idag (4 st). Eller först var det bara de två yngsta hemma, och de större kom hem strax innan vi skulle åka därifrån. 
Jasmine började leka med dem direkt. Jag trodde att det skulle ta en liten stund eftersom de aldrig träffats förut, men det klickade på en gång. 
Eftersom jag ska på Zumba kl. 17 så fick hon stanna kvar där tills efteråt. Så kul för henne! ♡ Visa fler inlägg