Nu händer det grejer ska ni veta. Godheten i mig har än en gång visat sig. 

Jag har länge velat donera bröstmjölk till neonatalavdelningen. Till de små, små bebisarna. Jag har pratat med avdelningen i telefon några gånger. Första gången skulle de ringa upp, men gjorde inte det. Några dagar senare ringde jag igen, och skulle bli uppringd. Det blev jag idag, ännu några dagar senare. 
För att bli donator måste mån fylla i ett par papper med olika frågor om t.ex. sjukdomar, medicin, och liknande. Och så måste man lämna ett blodprov. 
Idag när älsklingen vaknade (nattskift) tog jag med Sam och åkte till sjukhuset för att fixa detta. Det var trevlig personal på neonatalavdelningen. När jag hade fyllt i pappret skickades en remiss om provtagning till Lab, så vi gick raka vägen dit. Och kom 5 minuter efter att de stängde. Faaan tänkte jag. 
Men jag gick upp till Neo igen och fick en sköterska där att ta prover i stället. Det fanns inga grejer någonstans (eller som Pippi skulle sagt; "det är ingen ordning på allting och man hittar inte vartenda dugg"). Till slut fanns alla grejer på plats, och jag som är så svårstucken lyckades inte ge en enda droppe blod. Sen var det slut på rör, så sköterskan fick gå ett par våningar ner för att hämta nya. Sen kom det tillbaka en annan som stack nästa gång, och det lyckades. 
Men vilket stök. 
 
Jag fick i alla fall med mig ett gäng koppar hem som jag ska pumpa ut mjölk i, och hoppas att blodprovet blir godkänt! Jag har säkert jättebra värden och världens bästa mjölk! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress