Annandagen

Idag var en sån där dag som aldrig blev bra. Allt gick dåligt. Jag har inte hunnit med ett dugg, och inte ens satt en fot utanför dörren. 
\n
Tjejerna har tjatat. På allt. Hela tiden. Bråkat. Vägrat äta allt utom godis. Tagit fram godis själva, glömt stänga igen, så nästa unge kunde gå och ta godis också. 
\n
Sam har varit ledsen och klängig. Jag försökte sätta han i bärsjalen på ryggen, fick inte till ett enda bra knyt. Han fick åka i sjalen på magen, men fick inte till något bra knyt där heller. Och då kunde jag inte täkna på något annat. Vi provade bärselen på ryggen, men då stack han in en hand på fel ställe och rev mig hela tiden. 
\n
 
\n
När Micke kom hem tog han med sig tjejerna ut och lekte en stund. Vilda blev snabbt less och kom in mitt i läggningen av Sam. Han fick såklart svårt att somna. Tjejerna väckte Sam så många gånger. Till slut somnade han, men Vilda somnade närmare halv elva. 
\n
Då tänkte jag försöka ta mig ut en liten stund ändå, men så vaknade Sam och var ledsen. Så jag stannade inne. Tänkte lägga mig och sova, men det gick inte. Någon hade tagit sig friheten att äta macka i våran säng, så den var full med smulor. Så hemskt! 
\n
Ur med alla sängkläder och försöka hitta nya. Jag har verkligen problem med olika sängkläder dessutom, och efter typ en halvtimmes letande hittade jag äntligen två likadana påslakan och örngott. Men vi har fyra kuddar, och jag hade problem med att hitta örngott som passade till de andra två kuddarna. Hahaha, jag låter störd. 
\n
 
\n
Sängen är i alla fall nybäddad och gosig. Och jag är på skithumör, antagligen tack vare fel mat, för mycket socker, för lite näring, för lite frisk luft, för lite träning, och för lite sömn. 
\n
Tack och god natt! 
\n
\n
 
\n
\n
 
#1 - - Cissi:

Så jobbigt när dagen bara blir fel sådär! Hoppas det varit en bättre dag idag ;)

Svar: Njaa. Jo, men i mitt huvud har det känts liiite bättre, men dagen började med två spyor.. 🙈
Ereeka