Tidig träning = win, win

Är det något jag gillar mycket så är det att träna tidigt under dagen. Då har man det gjort, och man äter oftast bra under resten av dagen. MEN, det är jag inte bra på. Det brukar oftast bli rätt sent faktiskt. 

Både igår och idag har jag tränat efter att barnen somnat. Igår gick det sisådär. Idag fick det rätt bra faktiskt, trots att jag var väldigt trött innan. 
 
Nu har jag börjat på Steg 2/period 2 i boken Träning för nyblivna mammor. I måndagens träning finns en av mina favoritövningar med! 
 

Årets första "dopp"

Det hade behövts en vilodag här. Men vi ville ta vara på det fina vädret, så så blev det inte. I stället packade vi in ungar, badkläder, picknick, hinkar, spadar, osv och drog till Näcksta för att bada. 

Barnen var så peppade, och det skulle bli så kul! MEN... Det var iskallt och inget barn ville bada. Förens vi bestämde oss för att åka hem. Då ville Jasmine bada och Vilda ville äntligen leka med sin hink och spade på stranden. Hon hade lite problem med att gå i sanden, det var inte alls någon höjdare enligt henne. 😉
 

Sam låg mest i vagnen 🤗

 

Sista dagen i bilder

Igår kväll kom vi hem efter den längsta dagen. Morgonen började med städning av stugan, packa in i bilen och allt sånt innan vi åkte till djurparken. 

 

Bilresan hem var allt annat än rolig. Barnen var trötta och ledsna, vi stannade flera gånger (på dit-vägen körde jag hela sträckan i ett svep), ena stoppet fick vi ta ut alla barn för vi fick in en geting. Och så körde jag på en fågel för första gången. Fy vad rädd jag blev! 

 
Vi tog oss i alla fall hem till slut, och det första (och enda vi gjorde före läggdags) var att vi åt nere på våran uteplats. Det gick inte heller så bra, det gick bättre att somna 😉

👇💗

Visa fler inlägg