Igår kväll var jag och Jasmine ute och fixade en del på våran baksida. Den har blivit bortprioriterad i vår, och det får vi sota för nu. Hoppas gräset kommer ta sig nu när det är klippt (ni kanske minns hur högt det var, från ett tidigare inlägg?) 

Jag har klippt där en gång till sen dess, och igår körde vi bort det gräset. Vi tog även bort gamla blommor från en rabatt på baksidan och från en blomlåda fram. 
 
Fy så det sett ut alltså. Vi har haft vintergrejerna där ute och ingen plats för oss att vara. Mellan alla plattorna har det växt halvmetershögt gräs, men nu är det borta! 👌
 
Men nu ska det bli ändring. Vi tog bort alla vintersaker (utom snowracern som vi glömde, den får vi flytta senare idag), och bort ska även däcken, och möblerna. 
 
Växtskåpet är det inte en enda växt i, det är snarare förråd åt trädgårdsgrejerna. Men så får det vara. Det som är ovanpå ska dock bort. Där ligger bland annat en hängstol som ramlade ner från taket när Jasmine satt och gungade (snurrade) häromdagen. Jag tror att hon snurrade ur själva upphängningsgrejen ur balken som den satt i, inte att den gick sönder. Så hoppas den går att sätta dit igen. 
 
Sen ska vi ha nya utemöbler och ett par solstolar. Men jag har inte bestämt mig för hur de ska stå, och om vi ska ha vanliga stolar och bord eller såna soffor/fåtöljer. Det lutar åt stolar. 
 
I den rundade rabatten på gräsmattan har vi satt rabarber. Och den långa smala rabatten intill väggen vet jag inte om vi ska ha kvar eller inte. Än så länge får den väl det.
 

Jasmine var i alla fall väldigt duktig när vi var ute. 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress