I mina facebookminnen den här veckan (midsommarveckan) har vi varit mycket sjuka. Även detta år. Det var väl i slutet av förra veckan som jag blev förkyld, sen Vilda, Micke och Sam. 

Åh vad jag hoppas att Jasmine klarar sig nu på sin semester och att hon har det bäst! Jag har inte fört någonting därifrån idag, så jag antar att de har det bra. ♡ 

Glad midsommar 🌸

Hallå i stugorna. 


Jag har ingen aning om hur vi haft det idag, jag har haft för fullt upp och inte hunnit slutföra mycket. Men en sak vet jag: Jasmine har åkt på husbilssemester med farmor och farfar och en kusin. De ska fira midsommar i Dalarna - så mysigt! Och bra för alla, trots att vi saknar henne så ♡ 

Till rubriken: idag har jag lärt mig något nytt! Eller i alla fall gjort något nytt, jag kanske inte var någon höjdare direkt. I alla fall, kört trimmer. Vi har inte klippt "gräsmattan" på hela sommaren, så nu var det väldigt högt ogräs där. 

Tydligen har vi nuförtiden en egen batteridriven trimmer. Så den provade jag alltså. Jag hann knappt halva våran gräsplätt innan batteriet tog slut. Jag får väl fortsätta imorgon. 

Förstår ni hur högt det är?!

Det har hunnit bli en ny vecka, och jag vill sammanfatta förra veckan lite. Då var ju jag och barnen i Aspås när mina föräldrar var utomlands. 

Vi hade mysig picknick tillsammans med hästarna.
Världens bästa Miranda.
Micke kom dit en dag, och hade med sig förra årets pool. Det var hål på två av ringarna, och den andra dagen tjejerna skulle båda hittade jag det ena hålet.
Jasmine kunde själv plocka fram poolen, pumpa i luft och fylla med vatten. Hon är duktig på mycket ♡
Under tiden Jasmine fyllde poolen myste jag och Sam. Vilda sov. När hon vaknade ville hon också bada direkt.
Jasmine vågade rida igen. Hon har säkert tänkt på det länge, men jag har inte tagit upp det utan hon fick säga till själv. Så fort hon kom upp ville hon trava. Miranda är så snäll med barnen, och vill bara trava om någon (typ jag) springer framför. Rena rama träningspasset.
Vilda vågade klappa Miranda själv för första gången. Sen var det svårt att hålla henne borta från hästarna.
Livsnjutaren Vilda vid "lekstugan". Jag började rensa lite där inne så det snart går att vara där. Det kommer före/efterbilder när jag är klar.
Lekstugan var igenvuxen.
Erik kom och så hade ner några grenar så lekstugan syns i alla fall.
Jasmine tyckte det var kul på taket!
Sam blev 4 månader och lärde sig snurra till mage själv. Det har han gjort hela tiden efter det, och har glömt bort hur man vänder sig till rygg, så han har blivit sur. Haha ♡
Vi hälsade på min momma på hennes "hotell". Vi hade med oss fredagsmys till henne ♡
Det hade hamnat en apa inne på hennes rum. Björnen är hennes, men apan någon annans. Hon hade hög en ganska bra dag, för hon förstod i alla fall att det var en apa och så ingenting om att det var hennes barn.
Jag hittade en bild på mig som liten. Är någon av barnen lik mig?
Lillprinsen, glad som alltid.
Jasmine ville sitta barbacka medan hästarna åt. Senare red hon barbacka på ridbanan (med hjälm!) och då ramlade hon av. Hon landade på rumpan, så nu har hon några små blåmärken där. Ganska fort efter hoppade hon upp och red till hagen. Men sen blev hon mer rädd, så vi får se när hon törs rida igen. Då får det bli sadel!
Har man ramlat av blir det såklart avramlingstårta. Första avramlingen fick det bli en köpetårta (hon ville absolut ha marsipan). Nästa får hon göra själv. 😉
Nöjd över tårtan blev hon i alla fall!

Det finns en film på min Instagram @ereeka.se när jag sjunger en avramlingssång och Vilda plockar tårta 😂