14 juni 2017

Skrikfest

Min vardag

Jejerna sov ju hemma i natt, så jag hade bara Sam att tänka på under gårdagskvällen, natten och morgonen. Jag hoppades på sovmorgon, men sov riktigt dåligt och vaknade tidigt. Men så låg vi kvar i sängen länge. 

Under natten hade tydligen katterna sovit inne, och de hade festat loss på ett bröd som de hade tagit från köksön till under bordet.
Jag kikade på Finalen i Biggest loser under tiden som tvättmaskinen gick och jag åt frukost. Underbart 💖
Det tar flera timmar att vattna alla mammas växter. Hon har fulla köket, ute i ett litet växthus (Det stora hann inte byggas klart innan de åkte utomlands), pallkragar med växter och blommor på bron. Jag hoppas jag har hittat alla växter 😉
Knoppar på äppelträden.
Ett försök till att mocka hagen tillsammans med alla barn.
Det gick sisådär bra. Jasmine var ju duktig och hjälpte till, men Vilda sprang iväg och Sam blev ledsen. Vilda kan inte springa lika fritt ute nu när ramen till det nya växthuset är på plats men inte resten av bygget. Det kan bli så fel om något händer det.
När alla barn till slut somnat gick jag ut och mockade bort allt bajs i hagen. Det blev 2 fulla kärror.
 

Tjejerna var så skrikiga nästan ändå sen vi kom tillbaka hit i eftermiddags tills de somnade. Speciellt Jasmine som ännu en gång inte lyssnat ett dugg på mig. Hon tog och bjöd bort min mat till Vilda, har slagits och kallat mig för dumma bajsmamma jag vet inte hur många gånger. 

Jag vet att hon vill ha uppmärksamhet och egentid och allt sånt där, men det GÅR inte när jag är själv med alla barn plus djur. Och när jag inte kan släppa Vilda helt, för då går något på tok. Så imorgon ska hon få åka hem med Micke och rå om honom 💝
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress