Det här har varit en mycket bättre dag än gårdagen, trots att jag blivit kallad för "dumma bajsmamma" ett flertal gånger. 

Vi har haft riktig sommar här faktiskt. Micke var här hela eftermiddagen, och han tog med sig förra årets pool. Så det här varit poolhäng för småtjejerna. Den poolen har tre "ringar" ovanpå varandra, och den i mitten pyser luften ur rätt fort. Och den översta är inte heller helt tät tyvärr, så vattnet sjönk i ungefär samma takt som poolkanten. 
Det gjorde inte så mycket eftersom tjejerna började frysa och fick komma upp. 
 
Och så kom min lillasyster Ida och polerade Mickes billyktor. Jasmine tänkte följa med Micke hem, hon velade fram och tillbaka många vändor. Men så stannade hon med mig och småttingarna. Hon säger att det känns som att hon bor här, att hon trivs så bra. 
Det var i alla fall tur att hon äta både kvar, för när Micke var på väg hem hände något med bilen, så han fick ringa efter bogsering. 
 
Nu sover alla barnen. Sam somnade såsom vanligt strax före kl. 20, och för tjejerna har det blivit en vana att somna så sent som kl. 22. Idag var inget undantag. 
 
Snart dags för mig att lägga mig också, men det är sååå varmt så jag gruvar mig. Det vore väldogr skönt att öppna fönstret, men jag är rädd att Vilda ska ramla ut. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress