Vårfest

Jasmine förskola hade vårfest idag. Grillen var tänd, vi hade med oss hamburgare med tillbehör och Jasmine hade även bjudit med sig farmor och farfar. 

Båda tjejerna hade så roligt, speciellt Vilda. Oj vad hon tyckte det var kul att få springa omkring hur som helst på deras gård! 
 

Det var riktigt blåsigt och rätt kallt - det kom en snabb snö/hagelskur när vi var ute. Våran släkt stannade ute längst innan vi till slut gav upp och gick in också. 

Min födelsedag

Så, nu är jag 25 år. Vuxen känner jag mig. Det är nämligen så att nu var det dags för mig att ha vuxenförsäkring. Hittills har jag haft barnförsäkring, den var upp till 25 år. Så nu är jag vuxen alltså. Här kan jag nog stanna. 

 
Jag har haft en bra dag. Självklart är det tvätt, disk, städ, sopor, blöjor, lortiga barn och en sambo som jobbat hela eftermiddagen och kvällen osv, men ändå mysigt. Alla barnen har skött sig så bra. 
 
Micke fixade fin lunch med entrecote, strips, såser, fetaostsallad och juice eftersom han inte var hemma på middagen. Jag fick även en strut Åre-choklad med jordgubbar och vit choklad, en stor bukett rosor och en fin insättning på mitt konto ♡ 
 
När vi åt vår fina lunch kom min morfar på besök, han fick äta han med såklart. Han hade med sig ett kuvert med triss och pengar (om jag inte skulle vinna något hade jag ju fått pengar ändå 😉). Jag vann 30 kr. Vi får se om jag vinner något på nästa lott 😊
Happy birthday to me 🎉
🌹
Jag och morfar fick tårta när Micke hade åkt till jobbet 😃🍰
Ikväll hade Vilda bäddat ner sig i Sams säng 😍
 

Årets kalasvecka är igång

Kortfattat set denna vecka ut såhär:


Måndag: dagen efter Morsdag, det blev en tårtbit efter gymmet. 
Tisdag: kalas för svärfar. 
Onsdag: min födelsedag. 
Torsdag: kalas för mig. 
Fredag: lugna puckar. 
Lördag: kalas för Mickes systerson. 
Söndag: kalas för min lillebror. 
 
Tillbaka till tisdagen, där vi är idag. 
Vi har firat svärfar på hans födelsedag. I morse när Jasmine var på dagis åkte resten av familjen dit och åt så himla god frukost som Emelie hade fixat. 
Sen var vi dit ikväll igen. Då var det dags för middag tillsammans med alla barnens kusiner och fastrar. 
 
Vissa dagar är Vilda vildare än vanligt. Idag var en sån dag. Hon är en riktig busunge. 
Frukosten 😍
 

Innan middagen var jag, Jasmine och Sam till stan och använde presentkort på Lekia som Jasmine fick när hon fyllde år. Hon tänkte riktigt noga över vad hon ville ha, och det blev en hel del saker. Nöjd tjej!

Visa fler inlägg