Jag vet inte om jag berättat detta, men för ett tag sen anmälde jag mig till Ica-klassikern. Mitt i cykelmomentet. Det hade varit perfekt att cykla ute om jag kunde ta med mig barnen i en cykelvagn, men vi har alldeles för lite plats för att ha nån sån här hemma. 

Idag körde jag igång i alla fall. Jag tog mig iväg till gymmet efter att tvättstugan var klar (så skönt att tvätta bort allt, allt, allt redan på förmiddagen!). Först cyklade jag en mil - av TRETTIO! Sen körde jag mitt vanliga träningsprogram. Jag har redan tappat lite av balansen i vissa övningar känner jag. På typ två veckor? 
 
Jag har plockat fram träningscykeln här hemma ikväll i alla fall, så nu kan jag cykla när som helst. Hoppas inte att Vilda kommer fastna alltför många gånger på den... 
Tre fulla Ikea-kassar blev det som följde med till tvättstugan. Fyra stora tvättmaskiner. Så skönt!
Lite träning för lillprinsen. Det finns en liten filmsnutt på min instagram @ereeka.se ♡
10 km gjorda. Jag satsade på under 30 minuter, och det fick fint! Jag blev bajsnödig flera gånger under tiden, men kunde hålla mig. Haha!! Sam låg utanför i syskonvagnen.
God sallad!
Jasmine tyckte att Sam hade TJEJSTRUMPOR. Jag tyckte att det var BARNSTRUMPOR. Fina i alla fall!
 

Jag somnade i soffan ikväll. När jag hade hållet mig vaken igenom nyheterna och tills Let's dance började igen kl. 22:25. Men jag somnade innan jag såg vem som vann hela sliten, så nu måste jag googla. 

 
Nattinatti ♡ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress