Jag har skrivit någon gång tidigare om Olga Rönnbergs utmanings-grupp. Nu pågår en stor utmaning som sträcker sig över hela året, samt två mindre utmaningar; plankutmaning och minibandsutmaning. IDAG har jag äntligen kört igång både plankutmaningen och minibandsutmaningen. Såhär från början handlar det mest om att hitta hållningen och andningen, sen blir det såklart tuffare allt eftersom. Men nu är jag äntligen igång! 

Den stora utmaningen har jag tyvärr inte skött helt bra. Man ska bland annat skriva i två olika böcker. Jag ska erkänna att jag inte startade igång riktigt bra eftersom jag köpte två böcker jag inte riktigt trivdes med. Fjantigt, jag vet. Men för mig är kommer det betyda mycket vart jag skriver ner bland annat sådant jag är tacksam över, vad jag vill uppnå och vad jag faktiskt har uppnått. Så helt ärligt tror jag att jag ska fixa ett par nya böcker och köra igång med det riktigt. 
Hur man gör korv och spaghetti en aning nyttigare. Massa grönsaker och här blev det även mozarella till.
Bild från dagens promenad med småttingarna i vagnen. Det var så varmt ute idag, man blir helt brydd och vet inte alls hur man ska klä på sig själv/sina små. När vi kom hem blev vintergarderoben rensad i alla fall!
 

Jasmine har ju sovit hos momman och moffan inatt, och idag kom hon hem med moster Ida. De var in på en leksaksaffär och köpte present till Jasmine också. Mysisar. 

Ida fick äta middag här, så kul att få mysa med lillasyster en stund. Tjejerna älskar henne dessutom. Sam märkte nog inte av henne så mycket, men det kommer. ♡
Ikväll har jag samlat ihop ytterligare 12 km till min Vätternrunda i Ica-klassikern. Smidigt att kunna cykla hemma!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress