Nu har det gått ett par veckor som jag halkat efter ordentligt när det gäller både mat och träning. Inte har jag promenerat speciellt mycket heller. Vissa (alldeles för många) stunder har jag i princip hetsätit. 

Jag har ätit så mycket tårta, kakor, bullar, glass, gooooodis (min värsta craving). Jag har haft godis i bilen. I handskfacket, I bildörren, och såklart i munnen. Jag har svängt in på olika drive in och käkat i bilen. När jag proppade munnen full även med godisar jag inte tyckte smakade speciellt gott kände jag bara HALLÅ, VAD HÅLLER JAG PÅ MED?! 
Sen har jag inte tagit en enda godis/kaka/tårta/bulle/glass/dricka/osv. 
 
I morse fortsatte jag med mitt nya liv som jag började för ett tag sen. (Jag tänker inte längre börja om och börja om, utan väljer att fortsätta där jag kom av mig) 
 
Så - tillbaka till min grymma gröt varje morgon igen. Jag tycker det är gott, det är nyttigt, proteinrikt, och jag håller mig mätt länge. 
 
Efter lämningen på förskolan tog jag en långpromenad med småttingarna i bagnen. Efter vägen mötte jag ena svägerskan som hakade på. 
Siffrorna står i lite konstig ordning för jag vände och mötte Emelie. :)
 

Varken lunchen eller middagen var den nyttigaste, men det blev i alla fall bra. Och jag fick i mig dagens grönsaker. 500 gram näringsrika grönsaker om dagen är ett litet mål jag har. Det tar sin plats. Både i frysen, på tallriken och i magen. 

 
Tillbaka till godsakerna. Just nu har vi vissa goda saker hemma, och jag är väldigt sugen. Men så länge jag skippar allt går det bra. Om jag skulle ta t.ex. en kaka skulle det bli många fler. Så därför skippar jag helt. 
 
Men snart är det min födelsedag, då kanske jag kan få äta nån kaka. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress