Idag hade jag planerat in vårmarknaden på Jamtli för mig och barnen. Men först bytte vi däck. Jaja, jag veeeet. Sen hem och byta packning från däck till vagn och fixa lite annat innan vi kunde åka. Typ amma och byta blöjor. 

Helt plötsligt var klockan ganska mycket. Jag hade lovat Jasmine lunch på McDonalds, så det var bara att skynda sig dit. Hon åt rätt bra faktiskt. Nästan hela sin burgare. Sen senaste tiden (några månader) har hon ätit mindre och mindre av olika anledningar, vilket vi kämpar mycket med.. Vi får se hur mycket jag skriver om det. 
 
När vi äntligen var på väg till Jamtli så hände något med bilen. Något av däcken eller något annat började låta riktigt hemskt, mitt i stan. Där finns det inte många ställen att stanna på, så vi tog oss bort till en parkering i närheten av Jamtli. Jag tog av det däcket som jag trodde strulade, men så ringde jag dit mina föräldrar som kom så fort de kunde. Pappa tog av och på de andra däcken, och sen lät det inte mer. Så det var lätt fixat, tack och lov!! 
 
Vi hann dessutom in på marknaden en liten stund. Ca 40 minuter innan de stängde. Men vi hann få i oss en varsin glass, se djuren och Jasmine hann leka lite i alla fall. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress