Som vanligt somnade jag vid nattning av barnen. Och vaknade såklart av att nästan ramla ut ur sängen. Halva sängen var helt tom, Micke hade lagg sig i Vildas säng för att inte behöva trängas med alla. Och innan delade jag och Jasmine på ena sidan. Där mellan oss hade lilla Vilda trängt ner sig, hahaha. När jag flyttade mig till andra sidan följde hon efter och trängde ut mig åt andra hållet. 

Snön ligger kvar än, inte någit tjockt lager men så det syns i alla fall.
Jag har provat tonfisk! Jag är verkligen inte något fan av tonfisk på burk, men detta var väl lite bättre i alla fall. Däremot var det inte lätt att få den halstrad när den inte var helt tinad, och när det blev en massa annat att göra samtidigt.
Potatisarna blev inte riktigt färdiga, såsen blev det väldigt mycket vitlökssmak på, och Vilda åt upp innehållet i mina tomater. Men sånt är livet 😂
Idag på Unga föräldrar-gruppen fick vi göra canvastavlor. Barnen tyckte det var spännande med färg på händerna. Om några år kanske det är lättare att få till alla "fina", men det är ändå kul med dessa söta busstreck 😄
Vi provade att fotografera 7 barn, där Sam är yngst och den äldsta ca 10 år. Inte helt lätt! 🙈
 

I onsdags var jag och Micke helt själva en stund på kvällen. Vi var på ett infomöte om nya förråd. Vi har ju inget förråd uta för vår lägenhet, så det vore väldigt skönt att kunna få bort en del som vi inte använder men ändå vill ha kvar. Ja, ni fattar. Det var säkert flera där som redan har förråd men vill ha mer. Jag hoppas vi som inte har något får förtur. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress