Så kom november

Eftersom jag var förkyld i slutet av oktober så är jag självklart det i början av november också. Men jag har ändå hunnit med en del under dessa dagar. Ingen träning mer än några promenader. 

Det var ju inte så himla längesen jag städade precis det här rummet. Men så såg det ut som kaos igen. Nu är det dock fint!
Nöjd tjej! Jag var inte lika glad över när min mamma städade mitt rum kan jag lova. Men det kanske blev senare som jag kände så.
Näst sista gången vi var på badet så tappade Vilda bort sin ena strumpa, så hon fick åka hem med bara en. Den har jag nu klippt sönder och gjort en "donut" av till Jasmine. Kul att kunna göra lite såna frisyrer 😃
Den inbakade donut-flätan var slarvig och satt inte så bra. Därför gjorde vi en "vanlig" senare.
Hon gillade verkligen den här frisyren! Och dessutom var det nog roligt med lillasysters strumpa.
Äntligen kom pappsen hem 😍
När Jasmine fick höra att det var November plockade hon fram julpyntet och "gjorde fint" på Vildas rum.
 
I torsdags gick jag ut med barnen när Micke var på jobbet. Vi träffade på barnens fastrar, och Jasmine följde med dem till farmor och farfar. Sen följde hon med hem till faster Linnea och sov över för första gången (tror jag?). Dagen efter fick hon följa med till äldsta kusinen ridskola på ponnyridning. Gissa om hon hade haft det världsbäst?!
Det här ju hunnit vara Halloween också! Jag vet att det är Halloween den 31 oktober. Och jag vet att det är svårt med vilken dag vi i Sverige går ut på "bus eller godis", men här blev det fredagen före Alla helgons dag. "Fredag - bus, lördag - ljus". Alla helgons dag är helig, och en helt annan grej än Halloween. I know.