Torsdagsplaner

Idag skulle egentligen jag och barnen till Gläntan (unga föräldrar-gruppen), men det blev sånt kaos i morse så vi stannade hemma. Frukosten tog en evighet, tjejerna vägrade klä på sig, Sam vägrade frukosten och somnade till slut nästan mitt i allt. Det hade kommit massor med snö inatt, så bilen skulle ta lång tid att få fram, tråkigt väglag. Och så hade vi inte kunnat stanna så länge där eftersom Micke behövde bilen för att ta sig till jobbet. 

 
I stället blev det andra planer: 
☆ leka ute - Jasmine gjorde en jättefin snögubbe. Och så spelade vi Pokémon go. Alltså blev det en promenad. Vilda och Sam somnade i vagnen, och Vilda sov nästan fram till middagen. 
☆ plocka fram julgrejer. - hanns inte.
☆ läsa bok med barnen - Jasmine har fått låna hem en bok från förskolan, den lästes vid nattningen. 
☆ fixa middagen som skulle vara imorgon - check! Ingen av oss kommer äta middag hemma imorgon, så jag gjorde det så det är klart att ätas när det behövs. 
☆ plocka fram vinterleksaker - vi tog fram pulkor, snowracer osv när vi var ute. Jasmine åkte lite tills hon blev kissnödig. Sen har hon lekt med en kompis 😊
☆ träna - jag hann inte göra det innan Micke började jobba. Och självklqrt somnade jag samtidigt som barnen, så då blev det inte heller. 
 
 
Nu kan det bli 2018 😄
Kassler, potatis, stuvad spenat 😊
Fingret har läkt så fint! Stygnen sitter fortfarande kvar, men det ser så bra ut.
Han blev väldigt nöjd över sitt nya plåster!
Fiskgratäng - det luktar i alla fall gott!