Varför är det så kul med snö?

Vi har blivit riktigt dåliga på att leka ute. När vi är ute är det oftast på promenad eller för att ta oss från punkt A till punkt B. Sällan bara på "lek", tyvärr. Idag stannade jag upp och tänkte till. Och så blev det en stunds lek. 

Vilda gungade en stund. Hon brukar tycka att det är läskigt och vill hoppa av direkt, men idag fortsatte hon ganska länge. Inte högt, men inte helt stilla heller. Hon tyckte det var kul, jag tyckte det var kul. Och hon fick mycket beröm. Det tror jag är bra.
Lunch - det som egengligen skulle vara till middag igår. Raggmunk med lingonäpple. Riktigt mättande!
Det tog emot att väcka den här damen när det var dags att hämta Jasmine på förskolan. 😍
Dagens middag: mustig kycklinggryta med champinjonsallad. Jag stekte äcen på champinjonerna först innan jag gjorde den "salladen". Supergott!!
 

Micke har kvällspass nu i några dagar. Ikväll har det känts på. Det är inte jättelätt direkt att natta tre barn själv på olika tider. Sam var trött redan vid 18, så jag försökte få honom att somna då. Vilda fick se på tv under tiden, och Jasmine var hos en kompis. Det gick inte. Följande två timmar var det skrik nästan konstant. Sam somnade till slut vid 20, sen hamnade jag och tjejerna också i drömmarnas värld.