Fredagsbad

Mysig dag med barnen och mamsen. Vi var till Storsjöbadet med öppna förskolan. Det är ju SÅ perfekt! Men oj vad svårt det var att hitta parkering. Både bilparkering och barnvagnsparkering. Det måste ha varit något speciellt i närheten. Och såklart många barnvagnar eftersom det var öppna förskolan mitt i stan som var till badet. Jag gissar att många bor i närheten så de går dit. Eller gjorde som oss och tog med vagnen in från bilen. Det blir tungt att bära allt annars. 

Mys i bubbelpoolen 😊
Mellis till tjejerna, perfekt att ta med något till dem att äta efteråt. Då sitter de (nästan) stilla 😉
Finns det hjärterum så finns det stjärterum 😍
Bästa Pokémon-jägaren i stan 💖
Vilda somnade innan alla ens hunnit in i bilen 😍
 

När klockan närmade sig 12 började Vilda tjata om MAAAT. PANNKAKA. Så då blev det lunch. Sam åt först, sen somnade han och fick sova vidare i mommas famn 💝

Jag och tjejerna badade vidare, vi passade på att bada i stora äventyrspoolen. De tycker det är så roligt där. Jasmine vill simma själv (båda har armpuffar på sig) och Vilda brukar flyta omkring. Hon har blivit väldigt duktig på att flyta! Och Jasmine har börjat simma både under ytan och ovanför. Hon kan inte simma riktigt än, och går tyvärr inte på simskola, men hon gör så gott hon kan. Det vore skönt om hon kan simma till våren när vi ska utomlands.