Torsdagar innebär som vanligt unga föräldrar-gruppen för mig. Alla barnen följde med, och hade så kul! Jasmine hade en kompis där, och de busade massor. Och Jasmine pysslade även en del. Man kunde göra pekböcker, så hon klippte och klistrade för fullt. Hon hann inte klart dock, med laminering och så. Det måste få torka först. 

När vi kom hem var tjejerna trötta och ville vila på mamma och se på Vaiana. Den filmen har verkligen blivit en ny favorit för Jasmine.
Sam hade sovit en stund när vi var på Gläntan, så han var full av bud igen när vi kom hem.
Han slocknade tidigare än vanligt, i soffan dessutom.
 

En stor del av eftermiddagen har Jasmine haft en kompis här, och de har lekt så bra! Före middagen tror jag att de lekte mest, och efter blev det mycket pyssel. 

 
Vilda slocknade ju på mig när vi kom hem, och sen sov hon länge! 
 
Hittills den här veckan har träningen gått sisådär. Det här bara blivit ett joggingpass och ett styrkepass. Jag tror att det får bli både styrka och kondition både lördag och söndag. Och imorgon ska jag på Zumba, men då har jag fått till barnvakt. 
Egentligen skulle jag vilja ta mig ut på elljusspåret imorgon, men då måste alla ungarna med (Micke jobbar ju kväll måndag-fredag, och det komplicerar en del). Och jag tror inte att Jasmine kommer orka springa, för vi ska på Minimulti på förmiddagen. Men vi får se! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress