Vintertid

Det här med vintertid är verkligen inte gjort för oss med småbarn. De vaknar t.ex. 5 i stället för 6 och struntar i att sova den där extra timmen, och sen blir de trötta tidigare såklart.  

Själv fick jag skön sovmorgon. 
 
Och så var det ju söndag idag. Äventyrssöndag. Jasmine ville inte på något äventyr, men till slut fick vi med henne och så gick vi till en ny lekplats. Inte nybyggd eller så, säkert ganska gammal. Men vi har aldrig varit där förut. 
Vi har börjat med ett nytt spel också. Ungefär som Pokémon go fast annat. Det lockade också med Jasmine ut, tills hon fick slut på batteri. Jag stör mig lite på att inte alla hus syns på kartan. På Pokémon go syns verkligen varje byggnad. Men man vänjer sig väl. 
 

Tidigare i veckan ställde jag mig i kö på Jumping fitness som skulle vara ikväll. Och strax innan det började fick jag ett meddelande om att jag fått en plats. Och jag hann inte avboka, så det var bara att gå dit. Det var jättekul såklart. Jag blev väldigt svettig och jag gjorde så bra ifrån mig som jag kunde. Det är det jag ska sträva efter. Jag vill inte gå därifrån och tänka "jag kunde gjort det bättre", i stället tänker jag "jag gjorde mitt bästa". Det känns bra.

#1 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Låter verkligen som en riktigt härlig dag! :)

Svar: Det var det absolut 😊
Ereeka