Kvällens mys

Det gick bra på jumpingen. Tyvärr blev jag helt själv med instruktören, men för min del gjorde det ingenting. Skönt att få lite personlig hjälp, det kanske blir hårdare träning då. Det gör ju inget liksom. 

Stegen var rätt svåra att hinna med, men jag gjorde det väldigt bra och missade inte många om jag får säga det själv. Det brände både här och där, och jag var bra på att hålla ihop magen. Det var mitt största fokus. Och att andas bra. 
Att hålla takten och studsa vissa steg som jag är van med från Zumban var verkligen inte lätt. Det ska ju gå fort också, och som sagt studsa samtidigt. Men jag kommer absolut fortsätta! Skam den som ger sig 😉
 

Fredagsmys med tjejerna 😍 Vi såg på Den goda dinosaurien. När Vilda på sig tittade jag och Jasmine på idol. Innan jag somnade i soffan med henne i famnen hann jag inte se många framträdanden. Under tiden gjorde jag en massa annat, typ följa med Vilda till toan 😂

 
Nu är det i alla fall natti natti 💖

Pirr i magen

Hihi, jag hade bokat Zumba ikväll, för första gången sen Sam föddes. Och för några timmar sen fick jag ett sms att den blivit utbytt till Jumping fitness. Det har jag aldrig varit på, men har tänkt börja. 

 
Det blir spännande! 
 

Utflykt till Storsjöbadet

Idag hade två öppna förskolor här utflykt till Storsjöbadet. Jag hade skrivit upp mig och barnen, och det var en himla tur att vattensjalen kom igår! Shit vad det blev fullt upp alltså. Men ändå tills vi bestämde oss för att äta gick det jättebra. Tjejerna hade så roligt. De åkte rutchkana och plaskade för fullt. 

 
SEN blev det som sagt dags för lunch. Att bära 3 pappersmuggar i två händer är inte det enklaste, och att dessutom bära ett barn, hålla ett i handen och försöka valla ännu ett till en gemensam sittplats. Ja, ni förstår. 
Vilda sprang iväg och satte sig i poolen, med badlakan och allt. Skitnöjd såklart. 
 
Och sjalen var bra. Men det hade varit skönt att kunna lägga bort Sam när jag skulle äta. Nästa gång tar jag med enkelvagnen + babyskyddet in. Låser fast vagnen i entrén, har med babyskyddet hela vägen in och har det tillgängligt. Sen ska vi fika direkt innan badet så vi kan bada tills barnen blir hungriga och DÅ äta det sista vi gör. Typ nåt sånt. Det borde funka!
 
Upp till bevis om en vecka 😉
 
Visa fler inlägg