Oj vilken jobbig dag. Kaos hela långa fredagen. 5årstrots är inget att leka med. 2årstrots är ingenting i jämförelse, och tillsammans är det inte en rolig kombo. Det var skrik från tidigt i morse ändå fram till lunch tror jag. Tack och lov lyckades jag slumra till i ca 5 minuter innan Micke åkte till jobbet. Nu har han jobbat klart kvällsveckan, det känns verkligen skönt att han är ledig nu i helgen. 

 
Idag hann jag tyvärr inte till gymmet, och det kändes mer välbehövligt med de där minuterna sömn än att ens försöka gå dit ett par minuter. Jag tog mig en promenad mot kvällskvisten, med småttingarna i vagnen. Men i onsdags var jag dit, och det gick bra! Det har jag inte hunnit skriva här. 
 
Jasmine åkte till sin farmor och farfar ikväll efter farmors Zumba. De var och köpte fredagsmys. Jag tänkte att Vilda skulle få stanna uppe lite längre ikväll, men när jag höll på att lägga Sam ville hon också lägga sig. Vi hade en mysig stund med bok och sång. Även hon är en väldigt bestämd liten dam som vet vad hon vill. 
 
Förresten - potträningen går bra. Idag blev det endast en olycka, och nästan alla andra gånger så hon till själv. Oftast vill hon kissa/bajsa i toan, inte i pottan. Och idag började hon med något nytt - hon skulle absolut använda toaletten på nedervåningen. Så det har blivit en del kutande upp och ner/ner och upp. Hon vill även torka sig själv. 
Till frukost-gröten hade jag kokat jordgubbar. Det gillade tjejerna verkligen.
Mamma var hit för att få hjälp med sin nya mobil. Vi passade på att fira båda våra nya mobiler med tårtkalas.
Sam är alltid så himla glad!
Vilda ville inte visa att hon egentligen också var glad - hon hade ju fått majskrokar.
Vi tog en extra sväng ner till sjön. Så fint!
 
Från i onsdags.
 
Emilie

Äsch!! Bara imponerande att komma ut på en promenad tycker jag ;)
Kram!

Svar: Haha, ja det är inte "bara att gå ut direkt. 😂
Ereeka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress