Måndag till fredag jobbar Micke kväll, hans nya kvällstider (han har ju bytt avdelning) är 14-23. Shit vad sent att sluta 23 liksom. Men så är det. 

 
Idag hann jag träna innan han åkte, men det blev lite tidspress, så jag hann bara 3 av 4 set. Idag var det supersets som gällde. Det är det på måndagarna nu. Och först gjorde jag bara 2 set av varje för att vara säker på att jag skulle hinna med alla övningar. 
Shit vilken träningsvärk jag har ända sen i fredags. Men på något vis gick det bra ändå. En av de nya övningarna är step ups. Då ska man helt enkelt kliva upp på t.ex. en stol (med vikter i händerna). Bara använda ett ben åt gången, så när man kommer upp ska man inte stödja på det andra benet, utan ner direkt och byta ben. 
 
Jag använde en sån cross fit-låda och klivet upp på den sidan som blir 20 och hög. Ingen aning om vad det är i cm, men det är det närmaste stol-höjd jag har hittat. Dessutom.riktigt stabil. I fredags klarade jag inte av att komma upp hela vägen, så idag gjorde jag den övningen utan vikter bara för att klara av det. 
Dagsformen
 
Sjukt svettig, det syns inte så bra.
 
Igår blev Sam 7 månader, och snart kan han sätta sig själv. 😍
 
Jag och tjejerna putsade de här fönstren, ojojoj... jaja, nu är 3 rutor klara, bara 7 kvar.
Höstgardinerna. 🍂🍁
 

Vilda har varit så duktig med pottan idag. Jag tror bara att det blev en enda olycka på hela dagen. Hon hade blöja när hon sov på dagen, men den var torr när.hon vaknade. 

Resten av veckan: 

 
Tisdag: bvc för Sam, föräldramöte på kvällen. Erik och Emelie kommer hit på middag och ska vara barnvakt när jag ska på föräldramötet. Mys 💕
Konditionsträning. 
 
Onsdag: gym. 
 
Torsdag: min momma fyller år, men det vet hon nog inte om själv ens. 😭
Poeter walk. 
 
Fredag: gym. 
 
Lördag: kalas för barnens kusin Levis. 
 
Söndag: 3 månader kvar till julafton. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress