Lill-lördag

Hallå mina fina 💕

Det här inlägget här jag börjat på flera gånger, men så har allt försvunnit om och om igen. Nu provar jag igen. Det kommer flera dagars bilder. 
 
Måndag
Jag och barnen åkte till mina föräldrar. Myste och red. 
Svamp-stamp.
Bär-plockning.
Fixa hästen.
Härligt att sopa stallgången och sen kratsa hovarna..
Lite longering.
Världens bästa Miranda, 25 år.
Notera gärna att det GÅR att klämma in tre hovar mellan ett par skrittbommar. "Är man stor måste man vara snäll"
Mina föräldrar åkte iväg när det var dags för middag, så jag stekte pannkaka. Under tiden trodde jag att båda tjejerna tittade på tv. Tydligen gjorde Vilda annat. Självklart. Hon badade sig själv och en tygdocka i iskallt vatten i handfatet.
Hon var nöjd i alla fall!
På hemvägen (okej, omväg) hälsade vi på Erik och Emelie en kort stund. Vi hann i alla fall se deras nya kattunge Gustaf. Så himla mjuk och go!
 

Tisdag

Jag hade planerat in en lekträff med Katta och hennes son, men fick flytta det till en annan dag. I stället åkte jag och småttingarna iväg och handlade mat så vi klarar oss i några dagar medan Jasmine var på förskolan. 
Under kvällen följde Jasmine med mig till gymmet. Jag hade inte tränat på 2-3 veckor, så jag har fått så himla ont i typ ischias-området. Ibland hugger det till så ont så benet viker sig. Så nu blir det mer regelbunden träning igen. Man har bara en kropp!
 

Onsdag

Förskola för Jasmine. Andra och sista dagen för henne den här veckan. Hon blev nämligen hämtad av momman för att sova där i natt. Idag hade hon somnat på läsvilan - det hör inte till det vanliga för henne, men det var säkert skönt. 
Jag har hittat ett nytt favorit-läppstift!
 
Tårta på Coop forum!
Vilda blev kallad för "han", hennes body med volanger, stjärnor och enhörningar syntes visst inte 😉
 

Nu är det nattinatti! Och filmkväll med min fina fästman som ska börja på ny avdelning på jobbet på måndag. Slut på nattjobb! Jag är så glad för hans skull 💖

Skägglurv 😘