Onsdag = gym för min del. 

Jag tänkte "jag passar på att gymma under dagen". Jasmine var på förskolan, Micke på jobbet, jag var peppad, Sam skulle sova. 
 
Men det tog en stund att komma igång när Vilda var med där inne. Det finns visserligen både barnprogram, pennor och en del andra grejer för barnen där, men Vilda var som vanligt överallt. 
 
Sam vaknade efter några övningar, så vi gick ut och hämtade honom. Då hittade Vilda dörröppningsknappen, och sen sprang hon och öppnade dörren flera gånger. Den är låst, och man måste trycka på en knapp för att kunna öppna. Den sitter så högt så hon inte når. MEN så finns det en annan, en sån där stor som gör att dörren öppnas automatiskt. Den når hon lätt som en plätt. 
 
Sammanlagt hann jag nästan två cirklar av fyra, på ca en timme. Men jag kan garantera att jag blev svettig ändå 😉
 
Lite är mer än inget 👌
Här satt hon stilla i ca 10 sekunder. Det längsta på hela dagen tror jag!
 
Nu vet jag att jag ska fortsätta träna själv 😉
Lunch: 150 g kött, 75 g potatis, 250 g grönsaker, 50 g rårörda lingon.
 

Micke kom hem precis när vi skulle hämta Jasmine från förskolan, och när vi kom hem därifrån kom mamma och hämtade Jasmine. De hade egentid på badhuset 💖

 
Strax efter det på resten av familjen oss på soffan. Vilda på Micke och Sam på mig. Och så somnade vi. Och vaknade några minuter innan Jasmine kom hem halv sex! Men oj så skönt det var att sova 😄
 
Nästa vecka är det Vildas tur att få egentid med momma 💕
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress