Ettårskollen

Sam har varitnpå BVC för ettårsundersökning och vaccination. 
Storleken: 79,5 cm lång, 10,515 kg. 
Han går mer och mer, ibland ganska långa sträckor (hahaha, vi snackar alltså meter, inte mil). Det enda han säger är "mamma", men försöker härma andra ord/ljud. 
Vaccinationen gick som väntat. Han tyckte det var läskigt, och blev såklart ledsen när han fick sprutorna. Vilda följde med som stöd och blåste såpbubblor för att hålla Sam nöjd/trösta. 
 
 

Minibandsutmaning

Igår körde min stora favorit Olga Rönnberg igång sin nya minibandsutmaning. Den här gången är jag med som vanligt, och ska verkligen göra de olika övningarna på samma dag som de kommer. Jag kom på just precis nu att det kanske vore kul med bild före och efter denna utmaning. Jag tror det håller på i tre veckor. Det är inte så lång tid, men det kan säkert hända någonting litet. 
 
Jasmine har visat mig några av yogaövningarna de har gjort på hennes barnyoga. Här är det något slags groda som vilar/solar på en sten. Hon tycker att yogan är så rolig!

Jumping igen

Ikväll var jag iväg på första jumpingpasset efter att jag gjorde illa knäet. Det blev middag alldeles för nära innan, så flera gånger var jag tvungen att ta det lite lugnare för att inte kräkas. 
 
 
Jag tog mig igenom passet, och svettig blev jag. Skönt att kunna svettas inomhus när det är så kallt så man förfryser ute. Vi har ca 5 minuter till gymmet och 4 minuter hem, så det är inte långt. Men man hinner bli sååå kall.
Visa fler inlägg