Ny vecka

Igår lyxade jag till det med kanelstekta äpplen i morgongröten. Bra start på veckan! Det var riktigt gott, och enkelt. 
Jag och tjejerna åkte och handlade (hämtade maten som redan var packad och klar när vi kom fram till affären) och sen letade vi reda på ett par innegympaskor till Jasmine. Hon har en plats på dansskola, det ska bli så roligt! 
Sam är fortfarande förkyld. Jättetussig liten älskling. Snorig och kraxig, men oftast glad ändå. 
Idag var det förskola för Jasmine. Vi tog dit hennes skidor, för imorgon ska de ut och åka. Det blir spännande att höra hur det går när inte jag är med. 
Under tiden hon var där tog jag och småttingarna en promenad och hade mysigt, stackars små snorisarna. 
Och ikväll var det dags för jumping. Wiii, vad kul det är! Seg i benen, men kul och jobbigt ändå. Jag jobbar på stt lätta från mattan och samtidigt hinna med i takten. Det är en rejäl utmaning. Jag försöker också komma åt baksidan mer för varje gång. 

Söndags-jump

Min söndag började med sovmorgon. Den mesta tiden av dagen har gått åt till att ta hand om Sam. Han är så himla förkyld, stackarn ❤
Jag har inte hunnit åka skidor, men ikväll var jag iväg på Jumping. Det känns att man blir bättre och bättre, och ikväll tyckte jag att tiden gick fortare än förut. Även den snabbaste låten, den kändes kortare än vanligt. 
 

Något "nytt"

Ni vet, jag påbörjade ju Icaklassikern förra våren. Nu har jag bara skidmomentet kvar. 9 mil på 9 veckor. Snart har vecka två gått, och idag har jag äntligen börjat glida. Jag och Jasmine tog oss en hel kilometer idag. Hastigheten blev ca 1,5 km/h, så det tog lååång tid. Men vi hade roligt tillsammans i alla fall. 
Innan det var vi till stan och kööte ett par stavar till mig. Jag fick ju ett par skidor och pjäxor häromdagen! Nu är de provkörda, och jag ska nog klara av att ta mig de här 9 milen om jag tar mig ut då och då. 
Visa fler inlägg