Blog award

Tacka den som gett dig awarden,
skriv sju fakta om dig själv
och ge den vidare åt femton bloggare.

Tack Malin för awarden, jag ska göra det bästa jag kan! ;)

1. Jag blir lätt ledsen. Väldigt lätt faktiskt. Så har jag alltid varit. Nu är det kanske speciellt mycket ibland, då det är mycket hormoner i farten!

2. Som 13-åring planerade jag barn tillsammans med min barndomsvän Elina. Jag har alltså alltid velat ha barn tidigt i livet. ;)

3. Jag gör ofta saker halv-färdigt. Tyvärr. Speciellt hemma. Typ börjar diska, men efter ett tag hittar jag nåt annat att göra. Börjar lägga in tvätten i garderoberna, men samma sak där.

4. Jag glömmer bort mycket. Jag har faktiskt blivit väldigt glömsk. Typ att jag håller på att göra saker, och sen börjar med nåt annat (på 3:an), eller att jag lovar Micke att göra något, men glömmer bort det och gör nåt annat..

5. Fast det är skottår i år friade jag inte ;) Jag tycker inte att det är "mitt jobb". Fast jag gärna skulle vilja, eftersom vi varit "flickvän och pojkvän" i snart två år och ska få barn tillsammans tycker jag det känns aningen konstigt :P

6. Jag saknar min familj och hästarna. Jaa. Det är några mil dit, vi bor på varsin sida av stan, några mil åt varje håll. Därför är det inte så ofta vi ses. Och jag har juh "ridförbud" nu när jag är gravid, men sen vill jag börja rida igen!

7. Mina vänner "försvinner". Sorgligt men sant. Jag är oftast själv, väldigt ofta. Det är inte många jag umgås med nuförtiden. Riktigt tråkigt.

Jag ger vidare min award till följande bloggar:
Emma
Kattis
Magda
Ancha
Sofie
Elina
Sandra
#1 - - Magda:

Hittar gärna på en massa kul :) Kan tex hälsa på dig och fika dina goda cupcakes ;) Så du vet....