Höstlovsvecka

Måndag 30 oktober. Herregud, snart är det slut på det här året känner jag. Om två dagar börjar årets näst sista månad. 

Måndag betyder också hämta ut veckans matkasse och storhandla det som behövs i veckan. Jag och barnen tog bussen till Mickes jobb så vi kunde åka direkt till Kvantum därifrån. 
 
Innan vi åkte sorterade jag böckerna i färgordning, efter regnbågen. Och svart till vitt. 
Rainbow 😉 synd att jag inte tog kort på "före". Men då var böckerna sorterade efter kategori, och barnböckerna stog ibland i storleksordning, och det såg så rörigt ut. Nu blev det lite mer harmoniskt att se på tror jag 😉 Det här är långt ifrån alla böcker vi har. De som hade för många färger på ryggen (visst heter det så?) fick stå bakom de andra, och alla mina böcker från bokklubbar står i en annan bokhylla.
Jasmine är jätteduktig på att åka buss! Hon börjar kliva på vant och sätta sig på den plats hon själv vill, och så startar hon något spel eller serie på min gamla mobil.
Vilda sov i vagnen. Hon somnade långt innan vi ens funderade på att gå till bussen. Här snackar vi timmar. Och så vaknade hon när vi var framme på Mickes jobb.
Sam sov i sjalen 💕
Dagens middag: kalkon- och paprikagryta med zucchini. Det var lätt Och gick snabbt att göra. Jag tyckte det var jättegott, men ingen av barnen åt något och Micke tålde inte burken med paprikasoppan (den innehöll 2 matskedar kokosmjölk läste jag mig till efter att jag hade hällt den i resten av maten).
 

Kvällen var kaos. Eller ändå från affären egentligen. Men till slut somnade alla barnen. Sam somnade i sin säng, Vilda ovanpå mig i våran säng och Jasmine somnade i soffan med Micke. Vi föräldrar somnade också så. Men nu är det dags att sova vidare i sängen. 💕

Visa fler inlägg