Nya vänner

Hej mina fina 😍
Jag går direkt till rubriken: jag har hittat nya vänner! Nej, det är absolut inget fel på mina "gamla" vänner, de är underbara ❤ Men jag brukar oftast inte umgås eller ens prata med någon om dagarna. 
I några år har jag till och från spelat ett onlinespel som kretsar kring hästar och en mysig story. Jag har alltid bara spelat själv, men nu har jag precis upptäckt en hel hög med andra i min ålder som jag har så kul med! Det här är alltså människor som jag aldrig har träffat, aldrig sett, aldrig pratat med, jag vet inte deras riktiga namn, vi sitter hemma hos oss själva och har så kul tillsammans! 
Ikväll ska jag på mitt första event någonsin, nu ska jag bli inbjuden till en klubb som jag velat vara med i ett tag. Det är samma människor som jag brukar spela med. 
 
 
 
 
 
 
Jag hade egentligen inte tänkt skriva något om det, men jag har så kul så nu blev det ändå. Det blir inte mer än detta inlägg om det här på den här bloggen, men gillar man det här spelet eller vill se mer av mina bilder så har jag en till blogg och instagram
 
En annan som fått nya vänner är Vilda. Förra veckan var vi på två olika familjecentraler och lekte med samma familjer. Hon har ju inte börjat i förskolan än, så hon har inte sp många kompisar. Men så har vi hittat några på Unga föräldrar-gruppen. Det är också så himla kul 😃
 
 
 
 
 
 
Haha, shit vilket konstigt inlägg det här blev. Men så kan det gå! 😄</div