Och så kom stormen

Stormen Cora kom ju en sväng. Det hände inte så mycket, men vi såg absolut att det blåste utanför fönstren. Sen har vädret varit huller-om-buller. Någon dag plusgradigt, nästa ca -20°C, sen varmt igen, nu är det -22°C här. 
 
 
Det har gått ca 2 månader sedan Sam klämde fingret. Nu sitter fingertoppen fast, och han har till och med fått en ny nagel. 
 
 
 
 
Vi (Micke och barnen) har byggt en koja. Jag gissar att soffan inte är så skön att sitta i nu. Jag har faktiskt inte sittit där på några dagar. 
 
 
 
Jag och barnen hälsade på min morfar en dag ❤
 
 
 
Jag har blivit månadsgivare till Cancerfonden. Bli det du med! 
Förskolan har börjat igen efter jullovet. 
Igår var det så fint, men ganska kallt. 
Sent igår kväll tittade jag på mig själv i spegeln och grät. Jag älskar min kropp. Den har fött tre underbara barn som jag älskar mer än allt annat. Men jag måste börja visa den mer uppskattning. Den förtjänar att äta bra, lagom mycket mat. Och att röra på sig och göra det den gillar. Den behöver inte socker och inte sitta stilla. Den mår inte bra av att äta fel/för mycket, eller att röra sig för lite. 
Som jag skrev lite tidigare (i ett annat inlägg) väger jag just nu ganska precis som direkt efter att Sam föddes. Det är snart ett år sedan. Samma övervikt sitter kvar än, och måtten är samma också. Lite starkare, men jag får så ont i kroppen av att inte röra mig tillräckligt. 
På riktigt, det här ska bli bra. I år. Nu. Det finns så mycket jag vill göra.