Så där tomt igen

 
Igår körde jag cirkelträningen hemma. Jag passade på medan Jasmine var på förskolan. Vilda och Sam turades om att klättra omkring och hejja på mig. 
Till slut blev jag klar, och svettig. Det har jag lite svårt för hemma, att träna så jag blir svettig. Det kommer oftast en massa emellan, så det är svårt att fokusera tillräckligt. 
 
 
 
Armhävningarna utförs nuförtiden på tå. Nu ska det visserligen vara armhävningsplanka, men jag orkar inte stanna kvar längst ner så länge. 
 
Nyfiken bebis 😍
 
 
Vilda vill gärna gå nu när vi är ute. Jag funderade en stund på om vi kanske ska sälja syskonvagnen - den tar sååå mycket plats i vår redan trånga hall. Men hon går unhefär en meter åt gången, sen får man själv gå tillbaka och hämta henne. Då går hon en meter till, och så håller det på tills man är hemma och hon vill spurta sista biten. 
 
Jag väntade länge med att få plats på Jumpingpasset, och några timmar innan passet startade fick jag ett mail om att jag blivit bokad. Wihooo 😄
 
Mamma kom och hämtade Jasmine för lite mys med henne. Så idag när Micke var på jobbet och småttingarna sov (samtidigt!!) passade jag på att städa, diska, tvätta två maskiner. 
 
 
 
Att klättra upp i soffan och gå omkring är just nu det roligaste som finns!